2016-05-11 14:46

2016-05-11 14:46

"Det är en pärla jag vill fler ska få ta del av"

På 1910-talet stängdes Sundholms affär i Gjutaregården. Sedan dess har den gamla lanthandeln stått i stort sett orörd. Inredning och tapeter är original och efter 100 års vila, har affären fått nytt liv genom trädgårdsmästare Jeanette Blom, som säljer sina egenodlade växter här.
– Folk som kommer in här första gången tycker att det är så häftigt, och kan inte förstå att något så gammalt finns kvar, berättar hon.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.