2016-05-05 16:53

2016-05-05 16:55

Nattvandring på Sunnemârten

SUNNE

Fältgruppen Sunne är även i år ute och nattvandrar i samband med Sunnemârten.

Alla som är över 18 år och vill vara med och göra en insats kan komma till samlingen på Bubblan/Änglagott klockan 20 på fredag kväll. Man får låna en av fältgruppens fina röda jackor och så bjuds det på kaffe. Nattvandrarna finns ute så länge det behövs, men om man bara kan komma någon timme så är det helt okej. Vandrarna går alltid minst tre tillsammans.

Fältgruppen söker alla som bryr sig om och vill vara en förebild för unga och hälsar att varje persons deltagande är mycket värdefullt och att alla är varmt välkomna.

Alla som är över 18 år och vill vara med och göra en insats kan komma till samlingen på Bubblan/Änglagott klockan 20 på fredag kväll. Man får låna en av fältgruppens fina röda jackor och så bjuds det på kaffe. Nattvandrarna finns ute så länge det behövs, men om man bara kan komma någon timme så är det helt okej. Vandrarna går alltid minst tre tillsammans.

Fältgruppen söker alla som bryr sig om och vill vara en förebild för unga och hälsar att varje persons deltagande är mycket värdefullt och att alla är varmt välkomna.