2016-04-22 16:05

2016-04-22 16:05

Centrumföreningbyter namn

SUNNESKUTT blir ”mitt • sunne”

Centrumföreningen SKUTT i Sunne byter namn till ”mitt • sunne” (mitt punkt sunne).

Ny ordförande är Lars Ramström. I föreningen samverkar handlarna och fastighetsägarna i Sunne centrum med kommunen för att skapa utveckling.

Centrumföreningen SKUTT i Sunne byter namn till ”mitt • sunne” (mitt punkt sunne).

Ny ordförande är Lars Ramström. I föreningen samverkar handlarna och fastighetsägarna i Sunne centrum med kommunen för att skapa utveckling.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.