2016-04-06 08:48

2016-04-06 08:48

Driconeq öppnar nytt säljkontor i USA

SUNNE/ROANOKE: Sunneföretag expanderar

Företaget Driconeq AB, med huvudkontor i Sunne, öppnar nytt säljkontor i Roanoke i USA.

Det nya kontoret öppnas officiellt den 1 maj.

– Genom att vi etablerar lokal närvaro i USA så kommer Driconeq att bli snabbare och effektivare på den nordamerikanska marknaden. Vi förväntar oss att tredubbla vår försäljning i USA inom de närmsta två åren, säger Driconeq Groups vd Dave Shellhammer.

Driconeq, med säte i Sunne, Sverige, är en global leverantör av borrör och borrutrustning och har tillverkande enheter i Sverige, Sydafrika och Australien, säljbolag i Brasilien och nu även i USA. Driconeq säljer produkter i över 80 länder och har utvecklat och tillverkat borrutrustning för gruv-, djuphåls-, grund- och anläggningsmarknaden i över 25 år.

Det nya kontoret öppnas officiellt den 1 maj.

– Genom att vi etablerar lokal närvaro i USA så kommer Driconeq att bli snabbare och effektivare på den nordamerikanska marknaden. Vi förväntar oss att tredubbla vår försäljning i USA inom de närmsta två åren, säger Driconeq Groups vd Dave Shellhammer.

Driconeq, med säte i Sunne, Sverige, är en global leverantör av borrör och borrutrustning och har tillverkande enheter i Sverige, Sydafrika och Australien, säljbolag i Brasilien och nu även i USA. Driconeq säljer produkter i över 80 länder och har utvecklat och tillverkat borrutrustning för gruv-, djuphåls-, grund- och anläggningsmarknaden i över 25 år.