2016-03-30 22:48

2016-03-30 23:09

Övergiven bil stod i brand

VÄSTRA ÄMTERVIK

Strax efter klockan 22 på onsdagskvällen fick räddningstjänsten i Sunne larm om en brinnande bil vid Fryksdalshöjden i riktning mot Arvika.

– Bilen har enligt uppgift stått där ett antal dagar och branden är troligen anlagd. Det var en förbipasserande som såg att bilen stod i brand och larmade, säger Mats Moberg, räddningschef i beredskap.

Bilen stod på en parkeringsficka och blockerade därmed inte förbipasserande trafik.

– Bilen har enligt uppgift stått där ett antal dagar och branden är troligen anlagd. Det var en förbipasserande som såg att bilen stod i brand och larmade, säger Mats Moberg, räddningschef i beredskap.

Bilen stod på en parkeringsficka och blockerade därmed inte förbipasserande trafik.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.