2016-03-28 16:52

2016-03-28 16:52

Firade påsk med Granhyddans vänner

BÄCKALUND: Nybakta våfflor och häftiga hantverk

I år sammanföll långfredagen med våffeldagen. Stiftelsen Granhyddans vänner slog därför slag i saken och ställde till med våffelkalas på Granhyddan. Samtidigt kunde besökarna botanisera bland lokala konstnärers och hantverkares alster.

Förut minimarknad med hantverk och fika framför brasan kunde man också delta i ett lotteri. Stiftelsen hoppas att evenemanget, som varade från långfredagen till påskdagen, ska ge välbehövliga bidrag till verksamheten.

– Det har inte varit mycket folk så här långt, men nu är det väl många som äter lunch så vi hoppas att det kommer fler mot eftermiddagen och under helgen, säger Mats Johansson från Granhyddans vänner.

Förut minimarknad med hantverk och fika framför brasan kunde man också delta i ett lotteri. Stiftelsen hoppas att evenemanget, som varade från långfredagen till påskdagen, ska ge välbehövliga bidrag till verksamheten.

– Det har inte varit mycket folk så här långt, men nu är det väl många som äter lunch så vi hoppas att det kommer fler mot eftermiddagen och under helgen, säger Mats Johansson från Granhyddans vänner.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.