2016-03-10 14:47

2016-03-10 14:47

Gästar Sunne

SUNNE: Starkt namn till jaktmässan

Heidi Andersson har blivit världsmästare i armbrytning elva gånger. Snart ser vi henne i SVT:s Mästarnas mästare. Och i augusti kommer hon till jaktmässan i Sunne.

Men det är inte bara som armbryterska eller mästarmästare hon kommer dit.

Hon tog jägarexamen redan som 15-åring och ägnar mycket tid åt jakt och skog när hennes tid som aktiv idrottskvinna är över.

– Vi är jätteglada och stolta att vi lyckas få Heidi till årets mässa. Vi ser fram emot att våra besökare ska få höra henne berätta både om sin idrottskarriär och sitt intresse för skog och jakt, säger mässgeneralen Peter Besterman i ett pressmeddelande.

Jaktmässan i Sunne arrangeras för tredje gången i år, i början av augusti. Förra året drog den 12 000 besökare.

Men det är inte bara som armbryterska eller mästarmästare hon kommer dit.

Hon tog jägarexamen redan som 15-åring och ägnar mycket tid åt jakt och skog när hennes tid som aktiv idrottskvinna är över.

– Vi är jätteglada och stolta att vi lyckas få Heidi till årets mässa. Vi ser fram emot att våra besökare ska få höra henne berätta både om sin idrottskarriär och sitt intresse för skog och jakt, säger mässgeneralen Peter Besterman i ett pressmeddelande.

Jaktmässan i Sunne arrangeras för tredje gången i år, i början av augusti. Förra året drog den 12 000 besökare.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.