2016-03-07 15:23

2016-03-09 06:47

I dag öppnas Sunnes eget kvinnocafé

SUNNE: Vill ge nyanlända kvinnor chansen att lära mer om svensk kultur

I dag startar ett nytt kvinnocafé på Megafon i Sunne.

– Syftet är att lära känna nya människor och bygga upp en verksamhet där man kan hjälpa varandra och ha roligt ihop. Vi kommer att hålla öppet mellan tio och två på vardagarna, säger Annelie Ulfvenstierna som kom på idén tillsammans med väninnan Medine Yildiz.

Premiären firas med öppet hus och tårta.

– Vi vill ge nyanlända kvinnor chansen att prata svenska och lära sig mer om svensk kultur, säger Medine Yildiz.

 

– Syftet är att lära känna nya människor och bygga upp en verksamhet där man kan hjälpa varandra och ha roligt ihop. Vi kommer att hålla öppet mellan tio och två på vardagarna, säger Annelie Ulfvenstierna som kom på idén tillsammans med väninnan Medine Yildiz.

Premiären firas med öppet hus och tårta.

– Vi vill ge nyanlända kvinnor chansen att prata svenska och lära sig mer om svensk kultur, säger Medine Yildiz.