2016-02-29 17:43

2016-02-29 17:59

"Knarkfabrikens" huvudman får sänkt straff

STÖPAFORS

Tingsrätten dömde mannen till två år och tre månaders fängelse för narkotikabrott.

Hovrätten anser att han gjort sig skyldig till grovt narkotikabrott – men sänker ändå straffet till två års fängelse eftersom han suttit häktad så länge.

Mannen pekades ut som huvudman i den härva som rullades upp i Stöpafors, där han tillsammans med två kumpaner startade en ”knarkfabrik”. Polisen slog till mot gården i mitten av juli förra året och hittade såväl haschodling som utrustning för knarktillverkning.

Hovrätten anser att han gjort sig skyldig till grovt narkotikabrott – men sänker ändå straffet till två års fängelse eftersom han suttit häktad så länge.

Mannen pekades ut som huvudman i den härva som rullades upp i Stöpafors, där han tillsammans med två kumpaner startade en ”knarkfabrik”. Polisen slog till mot gården i mitten av juli förra året och hittade såväl haschodling som utrustning för knarktillverkning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.