2016-02-25 17:28

2016-02-29 07:46

Ny ordförande

SUNNE: Sammanfattade fjolåret och tog stegen in i det nya

På tisdagen den 16 februari hölls kretsårsmötet för Centerpartiet i Sunne på Café Löven.

Föregående verksamhetsår präglades av framtidsplanering och innehöll, trots mellanvalsåret, en hel del aktiviteter såsom utbildningar, partistämma, instiftandet av interna arbetsgrupper samt diverse aktiviteter på bland annat Vårmârten och Landsbygdens dag. Under årsmötet valdes en ny kretsstyrelse bestående av följande sju personer: Nils Ahlqvist, Tomas Ögren, Ola Persson, Amo Engåsberg, Toleif Högberg, Sophie Janulf och Emil Johansson. Anders Folkesson avtackades efter många och förtjänstfulla år som ordförande för kretsstyrelsen, och lämnade med varm hand över ordförandeklubban till Nils Ahlqvist. Kretsstyrelsen vill tacka alla medlemmar för ett gott samarbete 2015.

Föregående verksamhetsår präglades av framtidsplanering och innehöll, trots mellanvalsåret, en hel del aktiviteter såsom utbildningar, partistämma, instiftandet av interna arbetsgrupper samt diverse aktiviteter på bland annat Vårmârten och Landsbygdens dag. Under årsmötet valdes en ny kretsstyrelse bestående av följande sju personer: Nils Ahlqvist, Tomas Ögren, Ola Persson, Amo Engåsberg, Toleif Högberg, Sophie Janulf och Emil Johansson. Anders Folkesson avtackades efter många och förtjänstfulla år som ordförande för kretsstyrelsen, och lämnade med varm hand över ordförandeklubban till Nils Ahlqvist. Kretsstyrelsen vill tacka alla medlemmar för ett gott samarbete 2015.