2016-02-24 15:21

2016-02-24 15:21

Man misstänks för mordbrand

SUNNE

En man misstänks för mordbrand efter en händelse på ett asylboende i Sunne.

Enligt anmälan hade mannen, som bor på boendet, tänt eld på en bunt papper som låg på ett bord. Räddningstjänsten fick rycka ut, men när de kom till platsen hade andra personer redan hunnit släcka branden.

Spridningsrisken bedöms ha varit stor. Därför har mannen anmälts misstänkt för mordbrand.

 

Enligt anmälan hade mannen, som bor på boendet, tänt eld på en bunt papper som låg på ett bord. Räddningstjänsten fick rycka ut, men när de kom till platsen hade andra personer redan hunnit släcka branden.

Spridningsrisken bedöms ha varit stor. Därför har mannen anmälts misstänkt för mordbrand.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.