2016-02-23 10:18

2016-02-23 10:18

Sunne – Värmlands Gnosjö

SUNNE

Sunne listas som Värmlands Gnosjö. Det är regioncheferna inom Företagarna som har pekat ut en ort i varje län som präglas av samarbete, entreprenörskap och en rejäl portion småländsk klurighet.

– Sunne är orten där många unga och kvinnor leder företag. Samspelet mellan den grafiska branschen och skolan är en framgångsfaktor, båda ger och tar för att hamna rätt. Flera i branschen har knoppat av sig och nya företag har sett dagens ljus, säger regionchef Anna Hedberg, Företagarna Värmland.

– Sunne är orten där många unga och kvinnor leder företag. Samspelet mellan den grafiska branschen och skolan är en framgångsfaktor, båda ger och tar för att hamna rätt. Flera i branschen har knoppat av sig och nya företag har sett dagens ljus, säger regionchef Anna Hedberg, Företagarna Värmland.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.