2016-02-21 13:36

2016-02-21 14:15

Långa köer på E45:an efter singelolycka

SUNNE

(UPPDATERAD) En singelolycka inträffade vid 13.30-tiden på E45:an i höjd med Norra När norr om Sunne. Olyckan orsakade långa köer i området kring olycksplatsen.

- En bli som kanade av vägen. Tre personer fanns i bilen, de klagade på smärtor i bröstet efter bilbältet, men ingen behövde åka med ambulans till sjukhus, säger Ronny Brattström, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Många sportlovsfirare fastade i köerna efter olyckan. Vid 14.15-tiden meddelade Trafikverket att det åter var full framkomlighet på platsen.

- En bli som kanade av vägen. Tre personer fanns i bilen, de klagade på smärtor i bröstet efter bilbältet, men ingen behövde åka med ambulans till sjukhus, säger Ronny Brattström, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Många sportlovsfirare fastade i köerna efter olyckan. Vid 14.15-tiden meddelade Trafikverket att det åter var full framkomlighet på platsen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.