2016-02-12 08:50

2016-02-12 08:50

En huvudkandidat till att utveckla turismen

SUNNE

Förhandlingarna kring att hitta en intressent som kan vara med och utveckla Kolsnäsområdet i Sunne går nu in i sitt slutskede. Tidigare har Orsa Grönklitt-gruppen och Branäsgruppen nämnts i sammanhanget, men enligt kommunstyrelsens ordförande Tobias Eriksson (S) återstår nu en stark – och hemlig – huvudkandidat.

– Det är det spåret vi går på nu och så får vi se om saker och ting löser sig. Kommunen och Fryksdalens sparbank jobbar var för sig med att lösa det här och jag har gott hopp. Jag tror på aktivitet vid Vattenlandet i sommar, säger Tobias Eriksson.

– Det är det spåret vi går på nu och så får vi se om saker och ting löser sig. Kommunen och Fryksdalens sparbank jobbar var för sig med att lösa det här och jag har gott hopp. Jag tror på aktivitet vid Vattenlandet i sommar, säger Tobias Eriksson.