2016-01-29 18:56

2016-01-29 19:00

Tre bilar i olycka på E45:an

SUNNE

Tre personbilar var vid 18.15-tiden på fredagskvällen inblandade i en trafikolycka på E45:an vid infarten till Storgatan i Sunne. Fyra personer skadades lindrigt i samband med olyckan.

- En bil som kom från Torsby-hållet krockade när den skulle svänga in till Sunne med en bil som kom söderifrån. Därefter touchade en av bilarna i ytterligare en bil, berättar insatsledaren Per-Erik Nilsson.

I de två bilarna som krockade färdades totalt fyra personer.

- De undersöktes på plats av ambulanspersonal, ingen behövde föras med ambulans till sjukhus, säger Nilsson.

- En bil som kom från Torsby-hållet krockade när den skulle svänga in till Sunne med en bil som kom söderifrån. Därefter touchade en av bilarna i ytterligare en bil, berättar insatsledaren Per-Erik Nilsson.

I de två bilarna som krockade färdades totalt fyra personer.

- De undersöktes på plats av ambulanspersonal, ingen behövde föras med ambulans till sjukhus, säger Nilsson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.