2016-01-12 13:11

2016-01-12 13:11

Sunnerevyn kör på

SUNNE

Efter flera år i träda gjorde Sunnerevyn comeback med premiär på nyårsaftonen.

– Vi räknar med att 2 000 personer har sett det här spektaklet efter den extrainsatta föreställningen på lördag. Det har varit en otrolig respons från publiken och vi som har arrangerat har haft väldigt kul, säger Reine Flodin, ordförande i Sunne musik- och revyförening, som räknar med ett välbehövligt ekonomiskt tillskott efter tolv föreställningar.

Än är det oklart om det sätts upp en ny revy 2016/2017.

 

– Vi räknar med att 2 000 personer har sett det här spektaklet efter den extrainsatta föreställningen på lördag. Det har varit en otrolig respons från publiken och vi som har arrangerat har haft väldigt kul, säger Reine Flodin, ordförande i Sunne musik- och revyförening, som räknar med ett välbehövligt ekonomiskt tillskott efter tolv föreställningar.

Än är det oklart om det sätts upp en ny revy 2016/2017.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.