2015-12-18 10:23

2015-12-18 10:23

Vd går i pension

NÄRINGSLIV

En organisationsförändring sker på Bråruds Mekaniska AB. En av företagets tre delägare, företagets vd Ronny Nilsson, går i pension. Företaget kommer att drivas vidare på samma sätt som tidigare, fast av de andra två delägarna, Anders Westlund och Jörgen Johansson.

En organisationsförändring sker på Bråruds Mekaniska AB. En av företagets tre delägare, företagets vd Ronny Nilsson, går i pension. Företaget kommer att drivas vidare på samma sätt som tidigare, fast av de andra två delägarna, Anders Westlund och Jörgen Johansson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.