2015-12-10 17:25

2015-12-10 17:25

Stämning

SUNNE: Fullsatt kyrka njöt av högtidlig musik

Konsertturnén Änglaljus, med operatenoren John Kluge i spetsen, är en 22-årig tradition i juletid.

I onsdags kväll gjorde den ett stopp i Sunne kyrka, som var fylld nästan till sista bänkplatsen. Förutom John Kluge själv fick publiken också höra stämningsfull jul -och adventssång av Gladys del Pilar och Py Bäckman samt Sunne kyrkokör under ledning av Ragnhild Pettersson.

I onsdags kväll gjorde den ett stopp i Sunne kyrka, som var fylld nästan till sista bänkplatsen. Förutom John Kluge själv fick publiken också höra stämningsfull jul -och adventssång av Gladys del Pilar och Py Bäckman samt Sunne kyrkokör under ledning av Ragnhild Pettersson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.