2015-12-01 13:55

2015-12-01 13:55

Rappne till trädgårdsmässan

SUNNE

Trädgårdsprofilen Bosse Rappne kommer till Sunne hem och trädgårdsdagar i juni.

Bosse Rappne är en av Sveriges folkkäraste trädgårdsmästare och driver den vackra och inspirerande Slottsträdgården Ulriksdal. Han figurerar även i tv-program och är främst känd för sin mångåriga medverkan som trädgårdsmästare i Äntligen hemma i TV4.

– Bosse är en mångfacetterad person med stor kunskap och ett genuint trädgårdsintresse som passar mycket bra in i vårt program på scenen. Vi vill att trädgårdsdagarna skall vara ett inspirerande och spännande event och därför är det extra kul att Bosse är med, säger Ulla Friberg, programansvarig på Sunne hem och trädgårdsdagar som hålls 4–5 juni 2016.

 

Bosse Rappne är en av Sveriges folkkäraste trädgårdsmästare och driver den vackra och inspirerande Slottsträdgården Ulriksdal. Han figurerar även i tv-program och är främst känd för sin mångåriga medverkan som trädgårdsmästare i Äntligen hemma i TV4.

– Bosse är en mångfacetterad person med stor kunskap och ett genuint trädgårdsintresse som passar mycket bra in i vårt program på scenen. Vi vill att trädgårdsdagarna skall vara ett inspirerande och spännande event och därför är det extra kul att Bosse är med, säger Ulla Friberg, programansvarig på Sunne hem och trädgårdsdagar som hålls 4–5 juni 2016.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.