2015-11-26 16:20

2015-11-26 16:21

Tjejer tvingas byta om i korridoren

SUNNE

De kvinnliga eleverna på gymnasieskolan Södra Viken i Sunne saknar omklädningsrum vilket har medfört att vissa tvingas byta om i korridoren.

Det skriver ett huvudskyddsombud som nu vänder sig till Arbetsmiljöverket. Enligt ombudet har arbetsgivaren bekräftat problemet, men inte presenterat någon konkret lösning med en tidsram. Rektorn har svarat att han delar uppfattningen om bristerna och ska ha en dialog med ansvariga politiker och fastighetsförvaltare.

 

Det skriver ett huvudskyddsombud som nu vänder sig till Arbetsmiljöverket. Enligt ombudet har arbetsgivaren bekräftat problemet, men inte presenterat någon konkret lösning med en tidsram. Rektorn har svarat att han delar uppfattningen om bristerna och ska ha en dialog med ansvariga politiker och fastighetsförvaltare.