2015-11-22 14:51

2015-11-22 14:51

Tonåring misshandlad av flera

SUNNE

En 14-åring blev på fredagskvällen vid 21-tiden misshandlad av flera personer utanför Sparbanken i Sunne.

Den misshandlade blev förd med ambulans till Torsby men ska ha klarat sig utan allvarligare skador. För närvarande har polisen inga misstänkta gärningsmän till brottet som rubriceras som grov misshandel och olaga hot.

Den misshandlade blev förd med ambulans till Torsby men ska ha klarat sig utan allvarligare skador. För närvarande har polisen inga misstänkta gärningsmän till brottet som rubriceras som grov misshandel och olaga hot.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.