2015-09-24 13:25

2015-09-24 13:30

Fängelse för slag med vedträ

SUNNE

En man i 50-årsåldern har dömts till fängelse i ett år för grov misshandel.

Det var i september i fjol som han slog en man i 60-årsåldern med ett vedträ i huvudet i den misshandlades bostad. Enligt den utsatte mannen var misshandeln helt oprovocerad då de skulle titta på trav och äta pizza tillsammans. Mannen blev även utsatt för ett strupgrepp innan han kunde ta sig till en granne där han fick skydd. När polis kom till platsen kunde den nu dömde mannen gripas utanför grannens bostad.

Det var i september i fjol som han slog en man i 60-årsåldern med ett vedträ i huvudet i den misshandlades bostad. Enligt den utsatte mannen var misshandeln helt oprovocerad då de skulle titta på trav och äta pizza tillsammans. Mannen blev även utsatt för ett strupgrepp innan han kunde ta sig till en granne där han fick skydd. När polis kom till platsen kunde den nu dömde mannen gripas utanför grannens bostad.