2015-07-24 06:00

2015-07-26 08:09

Det bästa som hänt

SUNNE

Trafiken på bron över Lerälven på Lövnäsvägen är ju avstängd för närvarande på grund av risken för underminering. Nu har Sunne kommun fått in en reaktion och den är positiv.

”Det är det bästa som hänt på länge. Nu känns det som vi bor i ett vanligt bostadsområde, lugnt, inte mycket buller och avgaser från all trafik som gick här förut. Hoppas verkligen att det blir en permanent gång- och cykelväg, även om vi som bor här får en bit längre att åka. Vi vänjer oss snart”.

Trafiken på bron över Lerälven på Lövnäsvägen är ju avstängd för närvarande på grund av risken för underminering. Nu har Sunne kommun fått in en reaktion och den är positiv.

”Det är det bästa som hänt på länge. Nu känns det som vi bor i ett vanligt bostadsområde, lugnt, inte mycket buller och avgaser från all trafik som gick här förut. Hoppas verkligen att det blir en permanent gång- och cykelväg, även om vi som bor här får en bit längre att åka. Vi vänjer oss snart”.