2015-04-19 14:00

2015-04-19 14:10

Kvinna överfölls och misshandlades

SUNNE

Under en joggingtur i närheten av Tetra-Pak i Sunne överfölls en 28 år gammal kvinna av två okända män. Kvinnan har berättat för polisen att hon stoppades av en bil. Den ene mannen frågade henne vad klockan var, varefter han satte en kniv mot hennes hals. Kvinnan knuffades sedan omkull och fick enligt anmälan motta flera sparkar och slag mot ansiktet och ryggen. Efter det att hon skrikit och sparkat för att ta sig loss försvann männen. Polisens hundförare har avsökt området för den misstänkta misshandeln men polisen har ännu ingen misstänkt för brottet.

Under en joggingtur i närheten av Tetra-Pak i Sunne överfölls en 28 år gammal kvinna av två okända män. Kvinnan har berättat för polisen att hon stoppades av en bil. Den ene mannen frågade henne vad klockan var, varefter han satte en kniv mot hennes hals. Kvinnan knuffades sedan omkull och fick enligt anmälan motta flera sparkar och slag mot ansiktet och ryggen. Efter det att hon skrikit och sparkat för att ta sig loss försvann männen. Polisens hundförare har avsökt området för den misstänkta misshandeln men polisen har ännu ingen misstänkt för brottet.