2015-04-10 06:00

2015-04-10 14:16

Vill höja buden

SUNNE

Diskussionerna kring försäljningen av Slottet pågår för fullt inom Sunne kommun. Två intressenter har lämnat bud och problemet är just nu att man anser att buden är alldeles för låga.

– Vi har ett lägstabud, och vi ska nu diskutera med båda intressenterna och se om vi kan få någon av dem att höja buden. Utgångspunkten är att vi ska sälja Slottet, men lyckas vi inte höja buden står vi inför två val. Det ena är att vi på nytt ska lägga ut Slottet till försäljning, och det andra är att kommunen behåller fastigheten och undersöker vilka möjligheter vi har att renovera, och på vilket sätt vi inom kommunen skulle kunna använda fastigheten, berättar kommunalråd Tobias Eriksson (S).

Diskussionerna kring försäljningen av Slottet pågår för fullt inom Sunne kommun. Två intressenter har lämnat bud och problemet är just nu att man anser att buden är alldeles för låga.

– Vi har ett lägstabud, och vi ska nu diskutera med båda intressenterna och se om vi kan få någon av dem att höja buden. Utgångspunkten är att vi ska sälja Slottet, men lyckas vi inte höja buden står vi inför två val. Det ena är att vi på nytt ska lägga ut Slottet till försäljning, och det andra är att kommunen behåller fastigheten och undersöker vilka möjligheter vi har att renovera, och på vilket sätt vi inom kommunen skulle kunna använda fastigheten, berättar kommunalråd Tobias Eriksson (S).