2015-04-07 06:00

2015-04-07 14:25

Påskparad i centrum

SUNNE: 120 godispåsar delades ut

Utklädda. På påskafton arrangerades det Påskparad i Sunne centrum. Många barn samlades vid Sibylla, utklädda till påskkärringar och påskgubbar och sedan gick de i parad ett varv genom Sunne centrum fram till Teatertorget. <br>– Vi delade ut 120 godispåsar så det känns som att det blev en lyckad grej, konstaterar Fredrik Johansson, representant för arrangörsföreningen Skutt. 

Utklädda. På påskafton arrangerades det Påskparad i Sunne centrum. Många barn samlades vid Sibylla, utklädda till påskkärringar och påskgubbar och sedan gick de i parad ett varv genom Sunne centrum fram till Teatertorget. <br>– Vi delade ut 120 godispåsar så det känns som att det blev en lyckad grej, konstaterar Fredrik Johansson, representant för arrangörsföreningen Skutt.