2015-03-20 06:00

2015-03-20 06:00

Sunne IK femma i cup

ISHOCKEY: "Alla kämpade och slet"

Under helgen spelade Sunne IK:s U13-lag Tetra Pak cup i Helmia Arena.

– Vi slutade femma men spelade så bra att vi lika gärna kunde ha gått till final, berättar tränaren Johan Jonsson.

Sex lag; förutom Sunne även Kil, M/B hockey, Forshaga, Kumla och Örebro, deltog. Sunne IK spelade fem matcher, där en slutade oavgjort och tre i förlust. Det innebar att de fick spela om 5-6:e plats och där tog Sunne IK första och enda segern.

Många skott

– Vi hade hoppats på en bättre placering. Samtidigt är vi nöjda eftersom spelet var så bra. Alla kämpade och slet så där har jag ingenting att klaga på. Vi vann skotten i första matchen med 40–19 och 30–14 och hade vi inte släppt in så många enkla mål hade vi lika gärna kunnat gå till final. Sista matchen vann vi med 3–0, och den tar vi med oss från den här turneringen, berättar Johan.

Laget har spelat seriespel under gångna säsongen, och där slutade de på andra plats, efter Färjestad.

Sex lag; förutom Sunne även Kil, M/B hockey, Forshaga, Kumla och Örebro, deltog. Sunne IK spelade fem matcher, där en slutade oavgjort och tre i förlust. Det innebar att de fick spela om 5-6:e plats och där tog Sunne IK första och enda segern.

Många skott

– Vi hade hoppats på en bättre placering. Samtidigt är vi nöjda eftersom spelet var så bra. Alla kämpade och slet så där har jag ingenting att klaga på. Vi vann skotten i första matchen med 40–19 och 30–14 och hade vi inte släppt in så många enkla mål hade vi lika gärna kunnat gå till final. Sista matchen vann vi med 3–0, och den tar vi med oss från den här turneringen, berättar Johan.

Laget har spelat seriespel under gångna säsongen, och där slutade de på andra plats, efter Färjestad.