2015-01-19 19:09

2015-01-20 22:47

Öde bil föranledde utryckning

SUNNE

Vid 18-tiden på måndagen fick Räddningstjänsten larm om en trafikolycka E45:an utanför Bäckebron söder om Sunne. Väl på plats möttes de av en öde bil.

– En person ringde in och berättade om en bil i diket men körde bara vidare och sedan larmade oss. Det bästa hade förstås varit om personen som larmade stannat på platsen och gett oss en bättre bild om läget, säger räddningsledaren Thomas Hörnström.

Två ambulanser och räddningstjänst från både Sunne och Karlstad åkte på larmet.

– Ett sånt här larm sätter ju igång ett jätteapparat och när det bara handlar om en öde bil så blir det ju väldigt olyckligt med tanke på att det kunde funnits andra som behövt hjälp samtidigt, säger Hörnström.

– En person ringde in och berättade om en bil i diket men körde bara vidare och sedan larmade oss. Det bästa hade förstås varit om personen som larmade stannat på platsen och gett oss en bättre bild om läget, säger räddningsledaren Thomas Hörnström.

Två ambulanser och räddningstjänst från både Sunne och Karlstad åkte på larmet.

– Ett sånt här larm sätter ju igång ett jätteapparat och när det bara handlar om en öde bil så blir det ju väldigt olyckligt med tanke på att det kunde funnits andra som behövt hjälp samtidigt, säger Hörnström.