2015-01-09 06:00

2015-01-20 23:14

Göran vann Klappjakten

SUNNE: 2 417 häften lämnades in

I lördags var det final i Klappjakten, vilket innebar att tio av de som lämnat in ett klappjaktshäfte samlades på Teatertorget för att delta i en frågesport.

Det var en utslagstävling med ja- och nejfrågor där Göran Johansson till slut stod som vinnare och därmed blev 10 000 kronor rikare. Tvåa blev Gun-Britt Olsson som fick 2 000 kronor för sina insatser och trea Gunilla Larsen, som deltog i frågesporten för Fredrik Olssons räkning, och därmed vann 1 000 kronor.

De som slutade på fjärde till tionde plats fick var sitt presentkort om 100 kronor.

En succé

Totalt trycktes 10 500 Klappjaktshäften och 2 417 stycken lämnades i Skutts brevlåda på Teatertorget. Varje kort som lämnades in innehöll femton stämplar. Man fick en stämpel för varje hundring man handlat för.

– Känslan är att hela grejen har varit en succé, konstaterar Fredrik Johansson, representant för Skutt.

Det var en utslagstävling med ja- och nejfrågor där Göran Johansson till slut stod som vinnare och därmed blev 10 000 kronor rikare. Tvåa blev Gun-Britt Olsson som fick 2 000 kronor för sina insatser och trea Gunilla Larsen, som deltog i frågesporten för Fredrik Olssons räkning, och därmed vann 1 000 kronor.

De som slutade på fjärde till tionde plats fick var sitt presentkort om 100 kronor.

En succé

Totalt trycktes 10 500 Klappjaktshäften och 2 417 stycken lämnades i Skutts brevlåda på Teatertorget. Varje kort som lämnades in innehöll femton stämplar. Man fick en stämpel för varje hundring man handlat för.

– Känslan är att hela grejen har varit en succé, konstaterar Fredrik Johansson, representant för Skutt.