2015-01-04 08:46

2015-01-20 23:13

Stor seger för en liten hund från Sunne

SUNNE/SJÖBO: Dvärgpudel tog priset

Dvärgpudeln Kudos Firework, uppfödd i Sunne, utsågs på lördagen till Årets utställningshund av Agria Djurförsäkring.

På lördagen tog hussarna Mikael Nilsson och Fredrik Nilsson från Sjöbo emot det prestigefulla priset på hundutställningen MyDog i Göteborg. Kudos Firework kammade helt överlägset hem segern med 705 poäng före tvåan.

Årets utställningshund koras efter en sammanställning av samtliga utställningsresultat under 2014.

– Grattis till en stor seger för en liten hund! De flesta kan nog inte förstå vilken insats som ligger bakom Kudos Fireworks seger. Det handlar om noggranna förberedelser, långa timmar i bilen och många helger på utställningar över hela landet under året som gått, säger Magnus Berglin marknadschef för affärsområde Smådjur på Agria och prisutdelare.

Kudos Firework är uppfödd av Mikael Nilsson och Ruby Lindeman i Sunne.

På lördagen tog hussarna Mikael Nilsson och Fredrik Nilsson från Sjöbo emot det prestigefulla priset på hundutställningen MyDog i Göteborg. Kudos Firework kammade helt överlägset hem segern med 705 poäng före tvåan.

Årets utställningshund koras efter en sammanställning av samtliga utställningsresultat under 2014.

– Grattis till en stor seger för en liten hund! De flesta kan nog inte förstå vilken insats som ligger bakom Kudos Fireworks seger. Det handlar om noggranna förberedelser, långa timmar i bilen och många helger på utställningar över hela landet under året som gått, säger Magnus Berglin marknadschef för affärsområde Smådjur på Agria och prisutdelare.

Kudos Firework är uppfödd av Mikael Nilsson och Ruby Lindeman i Sunne.