2009-03-24 21:59

2015-04-13 08:38

Obebodd villa i brand i Lysvik

LYSVIK

En villa i Kårud, söder om Lysvik, brann ner till grunden på tisdagskvällen.

Det var vid 20.45 som ägaren larmade räddningstjänsten om den pågående branden i ett före detta bostadshus. Väl framme fanns inte att göra för att rädda huset, räddningstjänsten kunde endast kontrollera att elden inte spred sig till det intilliggande bostadshuset.

På tisdagskvällen var det fortfarande oklart vad som orsakat branden men ingen person kom till skada.

Det var vid 20.45 som ägaren larmade räddningstjänsten om den pågående branden i ett före detta bostadshus. Väl framme fanns inte att göra för att rädda huset, räddningstjänsten kunde endast kontrollera att elden inte spred sig till det intilliggande bostadshuset.

På tisdagskvällen var det fortfarande oklart vad som orsakat branden men ingen person kom till skada.

Till händelsekartan