2018-09-19 10:02

2018-09-19 10:02

Mer nöjda än man är i riket i genomsnitt

STORFORS

I Storfors är elever, lärare och vårdnadshavare långt mer nöjda än man är i riket i genomsnitt.

Det visar Skolinspektionens enkät för 2018. ”Det viktiga för oss är att elever och lärare har gett oss goda omdömen under många, många år. Det visar att det finns en stabilitet”, säger rektor Sven-Erik Rhen. Han betonar också att en del i arbetet för att skapa goda relationer under högstadietiden är den veckolånga resa till Norges fjällvärld som sjundeklassarna får göra tillsammans med sina lärare vid terminsstarten.

Det visar Skolinspektionens enkät för 2018. ”Det viktiga för oss är att elever och lärare har gett oss goda omdömen under många, många år. Det visar att det finns en stabilitet”, säger rektor Sven-Erik Rhen. Han betonar också att en del i arbetet för att skapa goda relationer under högstadietiden är den veckolånga resa till Norges fjällvärld som sjundeklassarna får göra tillsammans med sina lärare vid terminsstarten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.