2018-06-13 16:58

2018-06-13 16:58

Rattfyllerist kan mista sin bil

STORFORS: Storforsman åtalas för tre brott

En Storforsbo i 40-årsåldern åtalas vid Värmlands tingsrätt för grov olovlig körning, brott mot knivlagen samt rattfylleri.

Samtliga tre brott härrör från samma dag i slutet av maj, då han stoppades när han körde bil på Djupadalsgatan i Storfors. Mannen saknar körkort och var påverkad av alkohol när han stoppades av polisen. Det visade sig även att han hade en kniv med sig i bilen. Mannen har under polisutredningen erkänt alla tre brotten.

Åklagaren yrkar på att mannen inte ska få tillbaka sin bil, som togs i beslag av polisen den aktuella dagen. Detsamma gäller kniven som också den beslagtogs.

Samtliga tre brott härrör från samma dag i slutet av maj, då han stoppades när han körde bil på Djupadalsgatan i Storfors. Mannen saknar körkort och var påverkad av alkohol när han stoppades av polisen. Det visade sig även att han hade en kniv med sig i bilen. Mannen har under polisutredningen erkänt alla tre brotten.

Åklagaren yrkar på att mannen inte ska få tillbaka sin bil, som togs i beslag av polisen den aktuella dagen. Detsamma gäller kniven som också den beslagtogs.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.