2018-06-08 13:37

2018-06-08 13:37

Ny drift för hotell och camping i Lungsund

STORFORS

Den 19 juni får hotell och camping i Lungsund nya entreprenörer. Lotta och Mikael Lioyd Gregard som driver Slusscaféet i Bjurbäcken tar då över driften.

– Vi kommer att utveckla verksamheten stegvis, men först ska vi bjuda in alla som bor i bygden till en vip-kväll för att höra deras tankar och åsikter, säger Lotta Lioyd Gregard i ett pressmeddelande.

– Vi kommer att utveckla verksamheten stegvis, men först ska vi bjuda in alla som bor i bygden till en vip-kväll för att höra deras tankar och åsikter, säger Lotta Lioyd Gregard i ett pressmeddelande.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.