2018-04-14 12:47

2018-04-14 12:47

Ny rektor på Lundsberg

STORFORS

Christer Carlsson blir ny rektor på Lundsbergs skola. Det beslutade styrelsen för stiftelsen Lundsbergs skola under fredagen.

Christer Carlsson blir både rektor och vd för skolan och kommer att ha det övergripande ansvaret för hela verksamheten.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Christer Carlsson. Han kommer att ha det övergripande ansvaret för hela den löpande verksamheten på Lundsberg och kommer att arbeta tätt samman med styrelse och skolans ledningsgrupp, säger styrelsens ordförande Johan von Scheele i ett pressmeddelande.

Christer Carlsson kommenterar anställningen:

– Med min erfarenhet från näringslivet och skolans olika områden ser jag fram emot att få leda denna fantastiska skola. Min målsättning är att fortsätta det goda utvecklingsarbete som redan pågår och tillsammans med skolans engagerade och duktiga personal, målinriktat och konsekvent arbeta för en ständigt högsta kvalité i alla delar av verksamheten.

Christer Carlsson kommer närmast från en anställning som utvecklingschef i Säffle kommun, med ansvar för kommunens grundskolor.

Han tillträder tjänsten på Lundsberg den 11 juni.

Christer Carlsson blir både rektor och vd för skolan och kommer att ha det övergripande ansvaret för hela verksamheten.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Christer Carlsson. Han kommer att ha det övergripande ansvaret för hela den löpande verksamheten på Lundsberg och kommer att arbeta tätt samman med styrelse och skolans ledningsgrupp, säger styrelsens ordförande Johan von Scheele i ett pressmeddelande.

Christer Carlsson kommenterar anställningen:

– Med min erfarenhet från näringslivet och skolans olika områden ser jag fram emot att få leda denna fantastiska skola. Min målsättning är att fortsätta det goda utvecklingsarbete som redan pågår och tillsammans med skolans engagerade och duktiga personal, målinriktat och konsekvent arbeta för en ständigt högsta kvalité i alla delar av verksamheten.

Christer Carlsson kommer närmast från en anställning som utvecklingschef i Säffle kommun, med ansvar för kommunens grundskolor.

Han tillträder tjänsten på Lundsberg den 11 juni.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.