2017-09-12 14:45

2017-09-12 14:45

Maknad och minijogg på lördag

STORFORS: 36:e återvändarhelgen

På lördag är det dags för Storforsmarken och Minijoggen. Marknaden arrangeras för 36:e gången och traditionellt är det en återvändarhelg när man träffar vänner och bekanta.

Det är Storfors FF som driver hela arbetet med Storforsmarken och i år räknar man med ett 80-tal knallar och det kommer som vanligt även att finnas en hel del föreningar på plats. Det kommer bland annat finnas chans till luftgevärsskytte.

Davids tivoli återvänder, men på grund av bygget av Storfors nya resecentrum kommer det enbart att hålla till utanför Kulturhuset/Folkets hus.

Minijoggen, som arrangeras av Föreningen Storfors Skidor, riktar sig till barn under tio år och alla löpare får guldmedalj. Starten går under förmiddagen och anmälan görs direkt vid starten på Djupadalsgatan.

På kvällen arrangerar Folkets Hus Restaurang & Pizzeria marknadsdans med bandet Just Kidding.

Det är Storfors FF som driver hela arbetet med Storforsmarken och i år räknar man med ett 80-tal knallar och det kommer som vanligt även att finnas en hel del föreningar på plats. Det kommer bland annat finnas chans till luftgevärsskytte.

Davids tivoli återvänder, men på grund av bygget av Storfors nya resecentrum kommer det enbart att hålla till utanför Kulturhuset/Folkets hus.

Minijoggen, som arrangeras av Föreningen Storfors Skidor, riktar sig till barn under tio år och alla löpare får guldmedalj. Starten går under förmiddagen och anmälan görs direkt vid starten på Djupadalsgatan.

På kvällen arrangerar Folkets Hus Restaurang & Pizzeria marknadsdans med bandet Just Kidding.