2017-08-06 11:54

2017-08-06 11:54

Skadegörelse och klotter

STORFORS

Natten mellan torsdagen och fredagen förstördes sju ljuspollare i Ravinen och väggar i centrala Storfors utsattes för klotter.

Kommunens driftchef Tommy Svärd beräknar kostnaderna för sanering och reparation till runt 20 000 kronor.

– Det känns väldigt, väldigt tråkigt att skattemedel måste användas för att städa upp efter skadegörelse. Vi måste hjälpas åt för att sådant här inte ska ske och tar tacksamt emot tips från allmänheten, säger Tommy Svärd i ett uttalande på kommunens hemsida.

Kommunens driftchef Tommy Svärd beräknar kostnaderna för sanering och reparation till runt 20 000 kronor.

– Det känns väldigt, väldigt tråkigt att skattemedel måste användas för att städa upp efter skadegörelse. Vi måste hjälpas åt för att sådant här inte ska ske och tar tacksamt emot tips från allmänheten, säger Tommy Svärd i ett uttalande på kommunens hemsida.