2017-05-16 17:15

2017-05-16 17:15

Tonåring åtalas för slag

STORFORS

En tonåring åtalas för misshandel, sedan han enligt åklagarens stämningsansökan slagit en annan man i ansiktet. Det skedde på Folkets hus i Storfors i februari i år och slaget tog så illa att den misshandlade fick en fraktur på näsan.

Den åtalade har under förundersökningen nekat till brott.

Åklagaren har kallat två vittnen för att berätta om vad de såg vid den aktuella händelsen och det finns även läkarintyg på skadorna.

En tonåring åtalas för misshandel, sedan han enligt åklagarens stämningsansökan slagit en annan man i ansiktet. Det skedde på Folkets hus i Storfors i februari i år och slaget tog så illa att den misshandlade fick en fraktur på näsan.

Den åtalade har under förundersökningen nekat till brott.

Åklagaren har kallat två vittnen för att berätta om vad de såg vid den aktuella händelsen och det finns även läkarintyg på skadorna.