2017-04-19 13:17

2017-04-19 13:17

Landshövdingen ska gräva i Storfors

STORFORS: Nytt särskilt boende byggs – han tar första spadtaget

På fredagen, den 21 april, tar landshövding Kenneth Johansson första spadtaget när Storfors kommun sätter i gång bygget av ett nytt särskilt boende.

Kenneth Johansson gräver tillsammans med Riksbyggens kooperativa hyresgästförening och Storfors kommunalråd Hans Jildesten.

Hösten 2018 räknar Riksbyggens kooperativa hyresgästförening med att Storfors nya särskilda boende är klart för inflyttning. Huset kommer att ha 40 platser i två flyglar med två våningar. Boendet ska ligga i närheten av Vargbroskolan och Sporthallen på Kroppavägen, med tillgång till strandlinjen längs Mögsjön.

Kenneth Johansson gräver tillsammans med Riksbyggens kooperativa hyresgästförening och Storfors kommunalråd Hans Jildesten.

Hösten 2018 räknar Riksbyggens kooperativa hyresgästförening med att Storfors nya särskilda boende är klart för inflyttning. Huset kommer att ha 40 platser i två flyglar med två våningar. Boendet ska ligga i närheten av Vargbroskolan och Sporthallen på Kroppavägen, med tillgång till strandlinjen längs Mögsjön.