2016-04-07 15:55

2016-04-07 15:55

Många intresserade av grannsamverkan

STORFORS: Nytt initiativ av polisen

När Storfors nya kommunpolis, Lowe Hulterström, kallade till träff om grannsamverkan tillsammans med pensionerade polismannen Björn Rosell, var intresset stort. ”Det här var över all förväntan. Vi har flera nya områden på gång nu och ett antal nya kontaktpersoner” säger Björn Rosell i ett pressmeddelande.

När Storfors nya kommunpolis, Lowe Hulterström, kallade till träff om grannsamverkan tillsammans med pensionerade polismannen Björn Rosell, var intresset stort. ”Det här var över all förväntan. Vi har flera nya områden på gång nu och ett antal nya kontaktpersoner” säger Björn Rosell i ett pressmeddelande.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.