2016-04-01 14:33

2016-04-01 14:33

23-åriga Erika är årets företagare

STORFORS: Driver hundpensionat

23-åriga Erika Andersson har utsetts årets nyföretagare i Storfors.

Erika driver Bjurbäckens Hundpensionat sedan i maj 2015 och det med stor framgång.

– Det känns både överraskande och väldigt roligt, säger hon om utmärkelsen.

Att intresset skulle bli så stort som det faktiskt har blivit, hade hon inte vågat hoppas på.

– På storhelger är det alltid fullt, men även under semesterperioder och många helger. Folk har börjat höra av sig från Karlstad och Hagfors, säger Erika, som också har många kunder från Kristinehamn och Filipstad.

Erika driver Bjurbäckens Hundpensionat sedan i maj 2015 och det med stor framgång.

– Det känns både överraskande och väldigt roligt, säger hon om utmärkelsen.

Att intresset skulle bli så stort som det faktiskt har blivit, hade hon inte vågat hoppas på.

– På storhelger är det alltid fullt, men även under semesterperioder och många helger. Folk har börjat höra av sig från Karlstad och Hagfors, säger Erika, som också har många kunder från Kristinehamn och Filipstad.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.