2015-12-18 08:23

2015-12-18 08:23

Asylboende måste stänga

STORFORS

Asylboendet på Industrigatan i Storfors måste stänga, lokalerna är inte godkända för ändamålet. Det har den gemensamma myndighetsnämnden för Storfors och Karlskoga beslutat.

Beslutet innebär att ägarna till fastigheten är belagda med ett vite på 420 000 kronor om inte lokalerna är tömda senast den 8 februari. Ett nytt lika stort vite ska sedan utgå var fjortonde dag tills dessa att lokalerna är återställda till näringslivsverksamhet och inte boende.

 

Beslutet innebär att ägarna till fastigheten är belagda med ett vite på 420 000 kronor om inte lokalerna är tömda senast den 8 februari. Ett nytt lika stort vite ska sedan utgå var fjortonde dag tills dessa att lokalerna är återställda till näringslivsverksamhet och inte boende.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.