2015-12-16 18:05

2015-12-16 18:05

Ny chef utsedd

STORFORS

Mats Öhman blir ny kommunchef i Storfors och byter därmed från Kristinehamn till grannkommunen.

Mats Öhman jobbar idag som turistchef och utvecklingsledare i Kristinehamns kommun, och har även ett förflutet som EU-samordnare. I Storfors efterträder han Mikael Jareke som slutar i mitten av januari.

– Jag älskar att jobba med samhällsutveckling i olika former, säger Mats Öhman.

Kommunalråd Hans Jildesten är mycket nöjd med rekryteringen.

– Jag är väldigt glad att vi fick så många kvalificerade sökande till den här tjänsten, och jag är väldigt glad att Mats Öhman nu blir Storfors kommunchef. Jag är övertygad om att han kommer att bidra till den positiva utvecklingen när det gäller näringsliv, besöksnäring, föreningsliv och samhällsutveckling i vår kommun, säger han.

Privat har Mats Öhman sambo och en sexårig dotter samt två äldre bonusbarn. Fritiden tillbringar han gärna i naturen, i någon idrottshall eller på sjön i familjens motorbåt. Han kommer att tillträda tjänsten i Storfors senast i mitten av mars 2016.

Mats Öhman jobbar idag som turistchef och utvecklingsledare i Kristinehamns kommun, och har även ett förflutet som EU-samordnare. I Storfors efterträder han Mikael Jareke som slutar i mitten av januari.

– Jag älskar att jobba med samhällsutveckling i olika former, säger Mats Öhman.

Kommunalråd Hans Jildesten är mycket nöjd med rekryteringen.

– Jag är väldigt glad att vi fick så många kvalificerade sökande till den här tjänsten, och jag är väldigt glad att Mats Öhman nu blir Storfors kommunchef. Jag är övertygad om att han kommer att bidra till den positiva utvecklingen när det gäller näringsliv, besöksnäring, föreningsliv och samhällsutveckling i vår kommun, säger han.

Privat har Mats Öhman sambo och en sexårig dotter samt två äldre bonusbarn. Fritiden tillbringar han gärna i naturen, i någon idrottshall eller på sjön i familjens motorbåt. Han kommer att tillträda tjänsten i Storfors senast i mitten av mars 2016.