2015-12-10 06:17

2015-12-10 06:19

Flera nya inbrott i villor

STORFORS

Ytterligare två inbrott i villor i Storforstrakten rapporterades under onsdagen.

Vid 18.49 anmäldes ett inbrott på Bäckvägen i Storfors. Här har gärningsmännen tagit sig in genom att montera bort ett fönster från en dörr till fastigheten. Därefter har de gått in och ställt till med en stor oreda i huset på sin jakt efter värdesaker. Det var på torsdagsmorgonen oklart vad som stulits.

Och strax före klockan 20.30 kom en ny anmälan om ett villainbrott från trakterna kring Storfors – den här gången i Bjurtjärn.

Även här har gärningsmännen monterat bort en ruta från en dörr – en terrassdörr – och på så vis tagit sig in i huset där de stulit ett smyckeskrin.

– Vad jag kan se har det varit sex inbrott i de här trakterna den här månaden. Dessutom har det varit ett antal i Karlskoga. Östra Värmland har drabbats hårt den senaste månaden, säger Bjarne Andersson, länsvakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

 

 

Vid 18.49 anmäldes ett inbrott på Bäckvägen i Storfors. Här har gärningsmännen tagit sig in genom att montera bort ett fönster från en dörr till fastigheten. Därefter har de gått in och ställt till med en stor oreda i huset på sin jakt efter värdesaker. Det var på torsdagsmorgonen oklart vad som stulits.

Och strax före klockan 20.30 kom en ny anmälan om ett villainbrott från trakterna kring Storfors – den här gången i Bjurtjärn.

Även här har gärningsmännen monterat bort en ruta från en dörr – en terrassdörr – och på så vis tagit sig in i huset där de stulit ett smyckeskrin.

– Vad jag kan se har det varit sex inbrott i de här trakterna den här månaden. Dessutom har det varit ett antal i Karlskoga. Östra Värmland har drabbats hårt den senaste månaden, säger Bjarne Andersson, länsvakthavande befäl vid Värmlandspolisen.