2015-02-27 16:30

2015-02-27 16:31

Två bilar i frontalkrock

STORFORS

Två bilar frontalkrockade på riksväg 26 några kilometer söder om Storfors under fredagseftermiddagen.

–  En omkörningsolycka. I den ena bilen färdades en vuxen och i den andra två vuxna, två barn och två hundar. Alla kunde ta sig ur bilarna för egen maskin och klarade sig i stort sett oskadda, berättar Lars Eliasson på Bergslagens räddningstjänst.

Det var under räddningsarbetet totalstopp i trafiken vid olycksplatsen.

 

–  En omkörningsolycka. I den ena bilen färdades en vuxen och i den andra två vuxna, två barn och två hundar. Alla kunde ta sig ur bilarna för egen maskin och klarade sig i stort sett oskadda, berättar Lars Eliasson på Bergslagens räddningstjänst.

Det var under räddningsarbetet totalstopp i trafiken vid olycksplatsen.