2018-04-27 22:47

2018-04-28 06:29

Ingen bra fredag för lag Edin

CURLING

Lag Edins hektiska tävlingsschema fortsätter. Laget spelar nu Champions Cup i kanadensiska Calgary.

Under fredagen blev det förlust mot Colton Flasch och hans mannar. Kanadensarna inledde med att ta ledningen med 2–0 i den första rundan. Edin kom igen starkt med en poäng i både den andra och tredje rundan. Därefter blev det 1–0-förlust i tre raka rundor och matchen var därmed över.

Slutresultatet stannade på 5–3 i lag Flaschs favör.

Natten till lördag väntar ett möte med lag Bottcher.

 

Under fredagen blev det förlust mot Colton Flasch och hans mannar. Kanadensarna inledde med att ta ledningen med 2–0 i den första rundan. Edin kom igen starkt med en poäng i både den andra och tredje rundan. Därefter blev det 1–0-förlust i tre raka rundor och matchen var därmed över.

Slutresultatet stannade på 5–3 i lag Flaschs favör.

Natten till lördag väntar ett möte med lag Bottcher.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.