2018-04-12 22:48

2018-04-12 22:48

Lovande start för lag Edin

CURLING

Lag Edin har startat Players Championship i Toronto på ett mycket övertygande sätt.

Laget har hittills spelat tre matcher och har två vinster och en förlust på kontot. Med det ligger dem på förstaplats i Pool A.

Laget startade turneringen genom att besegra lag Gunnlaugson från Kanada med siffrorna 6–4 i en tät och svängig match. Man följde sedan upp med ytterligare en seger, denna gång med 9–6 mot kanadensarna i lag McEwen. I turneringens tredje match ställdes lag Edin under torsdagskvällen mot lag Smith från Skottland. Matchen svängde länge fram och tillbaka, men till slut blev britterna för svåra och Edins gäng förlorade med 5–7.

Lag Edin ligger alltjämnt först i Pool A, och möter i nästa runda lag Mouat från Skottland.

Laget har hittills spelat tre matcher och har två vinster och en förlust på kontot. Med det ligger dem på förstaplats i Pool A.

Laget startade turneringen genom att besegra lag Gunnlaugson från Kanada med siffrorna 6–4 i en tät och svängig match. Man följde sedan upp med ytterligare en seger, denna gång med 9–6 mot kanadensarna i lag McEwen. I turneringens tredje match ställdes lag Edin under torsdagskvällen mot lag Smith från Skottland. Matchen svängde länge fram och tillbaka, men till slut blev britterna för svåra och Edins gäng förlorade med 5–7.

Lag Edin ligger alltjämnt först i Pool A, och möter i nästa runda lag Mouat från Skottland.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.