2018-03-09 17:39

2018-03-09 17:39

Framgång i Alperna

ALPINT: Alpe Cimbra FIS Childrens Cup

Två Värmlandsåkare fanns på plats i den klassiska ungdomstävlingen Alpe Cimbra FIS Childrens Cup i Folgaria, Italien.

Och de svarade för riktigt bra slalominsatser. Hanna Aronsson Elfman, Kils SLK, och Adam Hofstedt, Karlstads SLK knep varsin fjärdeplats. Hanna låg femma efter det första åket och åkte bra i det andra och körde upp sig en placering. Adam låg sexa efter första och körde upp sig två placeringar i andra.

Och de svarade för riktigt bra slalominsatser. Hanna Aronsson Elfman, Kils SLK, och Adam Hofstedt, Karlstads SLK knep varsin fjärdeplats. Hanna låg femma efter det första åket och åkte bra i det andra och körde upp sig en placering. Adam låg sexa efter första och körde upp sig två placeringar i andra.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.