2018-03-07 22:27

2018-03-07 22:27

Seger mot Ryssland ger hopp

CURLING

Det svenska laget i JVM i curling tog en viktig seger under onsdagen.

Det värmländska laget, innehållandes Daniel Magnusson, Sebastian Jones, Anton Regosa och Johan Nygren, slog Ryssland med 9–7. Chansen till slutspel lever därmed vidare.

Efter sju spelade matcher har man tre segrar och fyra förluster vilket ger en delad femteplats tillsammans med Tyskland och Norge. Kvar att möta under torsdagen har man just Tyskland samt favoriterna Skottland, som har vunnit alla sina sju matcher.

Det värmländska laget, innehållandes Daniel Magnusson, Sebastian Jones, Anton Regosa och Johan Nygren, slog Ryssland med 9–7. Chansen till slutspel lever därmed vidare.

Efter sju spelade matcher har man tre segrar och fyra förluster vilket ger en delad femteplats tillsammans med Tyskland och Norge. Kvar att möta under torsdagen har man just Tyskland samt favoriterna Skottland, som har vunnit alla sina sju matcher.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.