2018-02-27 14:59

2018-02-27 14:59

De tävlar i världscupen

SKIDSKYTTE

Efter OS-framgångarna laddar nu de svenska skidskyttarna om och tar sikte på världscupen som nästa helg, 8-11 mars, körs i Kontiolahti i Finland.

Följande kommer att tävla för Sverige: Mona Brorsson, Finnskoga IF, Emma Nilsson, Bore Biathlon, Linn Persson, Bore Biathlon, Anna Magnusson, Piteå SSK, Hanna Öberg, Piteå SSK, Fredrik Lindström, Anundsjö, Jesper Nelin, Biathlon Östersund, Sebastian Samuelsson, I21 IF, Peppe Femling, Tullus SG, Martin Ponsiluoma, Tullus SG.

Följande kommer att tävla för Sverige: Mona Brorsson, Finnskoga IF, Emma Nilsson, Bore Biathlon, Linn Persson, Bore Biathlon, Anna Magnusson, Piteå SSK, Hanna Öberg, Piteå SSK, Fredrik Lindström, Anundsjö, Jesper Nelin, Biathlon Östersund, Sebastian Samuelsson, I21 IF, Peppe Femling, Tullus SG, Martin Ponsiluoma, Tullus SG.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.